Op Maat Gemaakte Websites voor Elke Visie

WEBSITES

 • ONE PAGER €400

  Een beknopte, enkele pagina website die de essentie van jouw merk vastlegt. Ideaal om essentiële informatie, diensten of portfolio op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

 • BASIC €600

  Een basiswebsite die kernfunctionaliteiten biedt zoals meerdere pagina's, basisnavigatie, contactformulieren en essentiële inhoud. Geschikt voor kleine bedrijven of startups die hun online aanwezigheid willen vestigen.

 • PREMIUM €900

  Een uitgebreide en visueel aantrekkelijke website met verbeterde functies zoals interactieve elementen, geavanceerd ontwerp, extra pagina's, aangepaste functionaliteiten en een meer meeslepende gebruikerservaring. Perfect voor bedrijven die streven naar een verfijnd en geavanceerd online platform.

 • WEBSHOP €1500

  Een op e-commerce gerichte website met krachtige functies voor productpresentatie, online transacties, veilige betalingsgateways, voorraadbeheer en klantbetrokkenheidstools. Op maat gemaakt voor bedrijven die producten of diensten efficiënt online willen verkopen.

Bij Marketiers zijn we toegewijd aan elk project dat we aangaan. Van concept tot uitvoering bieden we uitgebreide diensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Onze toewijding zorgt ervoor dat jouw visie verandert in een verbluffende realiteit. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Houd je digitale aanwezigheid bloeiend, moeiteloos onderhouden.

ONDERHOUD & HOSTING

Al onze prijzen zijn exclusief belastingen van 21%.

BASIC

€300 / Per Jaar

Premium

€500 / Per Jaar

PRO

€700 / Per Jaar

Werkuren worden in rekening gebracht tegen een tarief van €50 per uur voor aanpassingen buiten de onderhoudspakketten.

Versterk je website met onze aanvullende mogelijkheden

EXTRA'S

 • Premium e-mailadres €75

  Een geavanceerd e-mailadres met extra functionaliteiten en opslagcapaciteit, perfect voor een professionele uitstraling en geavanceerd e-mailbeheer.

 • Google aanwezigheid €150

  Een allesomvattend pakket om je online aanwezigheid op Google te versterken. Dit omvat een Google Bedrijf account voor betere zichtbaarheid, Google Analytics voor gedetailleerde website-analyse, Google Search Console voor prestatiebewaking en belangrijke zoekwoordenranking.

 • Reserveringsplug-in €300

  Een handige tool die klanten in staat stelt om direct online reserveringen te maken op jouw website. Dit vergemakkelijkt en stroomlijnt het reserveringsproces voor zowel klanten als bedrijven.

 • Betalingsplug-in €400

  Een geïntegreerde betalingsoplossing die klanten in staat stelt om veilig en gemakkelijk online betalingen te doen. Hiermee kun je verschillende betaalmethoden op je website accepteren voor een soepel en probleemloos transactieproces.

Al onze prijzen zijn exclusief belastingen van 21%.