Sterke content, onvergetelijke verhalen

Content creation

 • Social media post €50

  Breng je merk tot leven met onze op maat gemaakte social media posts. Onze creatieve inhoud tilt je aanwezigheid op sociale media naar een hoger niveau. We leveren boeiende afbeeldingen en teksten die de aandacht trekken en betrokkenheid stimuleren, waardoor je merk opvalt in de drukke wereld van social media.

 • Social media pakket (5 posts) €170

  Laat ons zorgen voor je wekelijkse social media content! Met ons pakket van 5 posts voorzien we je van gevarieerde en relevante inhoud voor een hele week. Elk bericht wordt zorgvuldig ontworpen en afgestemd op jouw merk, om consistentie te behouden en je publiek te boeien, week na week.

 • 1 uur fotografie €100

  Een snelle en efficiënte fotosessie om professionele beelden vast te leggen van het interieur, de zaak, werknemers en eventuele producten of gerechten. Met aandacht voor detail en snelheid bieden we in dit uur een reeks hoogwaardige foto's die de essentie van je bedrijf vastleggen en direct bruikbaar zijn voor je marketingmateriaal en online aanwezigheid

 • 4 uren aan fotografie €200

  Met onze 4-uurs fotografie sessie leggen we diverse facetten van jouw bedrijf vast. We richten ons op het vastleggen van de essentie van je bedrijf door het vastleggen van interieurs, sfeer, medewerkers en producten of gerechten. Deze uitgebreide sessie biedt een diepgaande kijk op jouw merk en biedt visueel aantrekkelijk materiaal dat de identiteit van je bedrijf versterkt.

 • 2 uren aan videografie €250

  Met onze 2-uurs videografie sessie leggen we de kern van jouw verhaal vast in bewegend beeld. We creëren boeiende videocontent die verschillende aspecten van je bedrijf, producten of diensten belicht. Deze sessie is ontworpen om een korte, maar krachtige visuele vertelling te bieden die de aandacht trekt en jouw merkverhaal effectief communiceert.

 • Foto- en videografie €600

  Onze uitgebreide foto- en videografie sessie met branding focus legt niet alleen de visuele aspecten vast, maar creëert ook een verhaal dat de essentie van jouw merk belicht. We combineren de kracht van zowel foto als video om verschillende aspecten van je bedrijf te vangen: interieurs, sfeer, werknemers, producten of gerechten. Met aandacht voor detail en jouw merkidentiteit in gedachten, produceren we visueel overtuigende content die niet alleen de aandacht trekt maar ook een blijvende indruk achterlaat.

 • Strategie & planning €200

  Het ontwikkelen van een gerichte strategie voor content en het plannen van regelmatige publicaties.

 • Social media advertising €200

  Bereik je doelgroep effectief met onze social media advertentiediensten. We gebruiken geavanceerde targetingmogelijkheden om je boodschap aan de juiste mensen te tonen op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en meer. Onze strategische aanpak zorgt voor advertenties die opvallen, betrokkenheid vergroten en conversies stimuleren. Laat ons je helpen om je merk naar nieuwe hoogten te tillen met doelgerichte social media advertenties.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.